Hartloop is een nieuw evenement in Leusden. Dat dit jaar voor het eerst gehouden wordt. Het hardloop evenement is ontstaan doordat 8 sportmarketing studenten een opdracht gekregen hebben om een evenement te organiseren. Het evenement moet voor een goed doel zijn. Wij als organisatie hebben gekozen voor Stichting Hartekind.

Het evenement is een hardloopwedstrijd met afstanden van 5 of 10 kilometer. De 5 en 10 km zullen om 19.30 starten. Verder op deze pagina kunt u meer informatie zien over de route. Na het evenement is er de mogelijkheid om samen na te praten in de naastgelegen kantine van de handbalvereniging LHV. Ook zal er dan bekend gemaakt worden hoeveel geld er is opgehaald voor het goede doel, Stichting Hartekind. Er zal dan een cheque overhandigd worden aan iemand van Stichting Hartekind.

Om deel te kunnen nemen aan het hardloop evenement is inschrijven noodzakelijk, dit kan t/m 18 april. Deelname aan het evenement Hartloop kost 10,- euro.  Informatie over de betaling krijgt u na aanmelding via de mail. Na-inschrijving is mogelijk, maar dit zal 15,- euro kosten in plaats van 10,- euro. Tevens zal dit contant betaald moeten worden.

Heeft u nog vragen over het evenement, neem dan gerust contact op met de organisatie via het contactformulier. Bent u op de dag van het evenement verhindert, maar wilt u toch wat betekenen? Doneer dan via de doneerknop rechts in uw beeldscherm!

Locatie


De locatie voor de Hartloop voor Stichting Hartekind is bij de handbalvereniging “Leusder Handbal Vereniging”. Ook wel “LHV”. is hier een parcours uitgezet van ongeveer 5 kilometer. Er is een optie om 10 kilometer te lopen. Dan zal het parcours twee keer gelopen worden. Het parcours is duidelijk uitgezet en waar nodig zal iemand van het evenement aanwijzingen geven waar u verder moet.


Faciliteiten

Op de locatie zijn verschillende faciliteiten. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de kleedlokalen van de sportvereniging. Hier zitten uiteraard ook toiletten bij. Er zullen mogelijkheden komen om eten en drinken te halen bij het evenement.  Ook is er op dit evenement voor het goede doel een optie om te doneren. Uiteindelijk zullen alle opbrengsten naar het goede doel gaan. Daarom willen we zo veel mogelijk ophalen.

Bereikbaarheid

De locatie waar het evenement gaat plaatsvinden is goed bereikbaar met de auto. Door “Leusder Handbal Vereniging” in Google Maps te typen, of het onderstaande adres in de TomTom te zetten is de route naar Leusden erg duidelijk. Het ligt ongeveer een kilometer van de A28 vandaan. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar je met de auto kan parkeren. We raden aan om met het openbaar vervoer te gaan. Het LHV is namelijk met het openbaar vervoer goed te bereiken. Ook denkend aan het milieu is dit de betere optie. Dichtbij de Leusder Handbal Vereniging ligt de bushalte Groene Zoom. Dit is ongeveer op 3 minuten lopen van het complex. Het adres van de Leusder Handbal Vereniging is:

Bavoortseweg 27

3833 BM Leusden

Voor meer vragen over de locatie van het evenement kunt u altijd contact opnemen middels het contactformulier. Deze staat bij “Contact”, rechts bovenin het beeldscherm.

Afstanden

Het hardloopevenement ‘Hartloop’ vindt plaats op Goede Vrijdag, 19 april 2019. De Hartloop is een hardloopwedstrijd in Leusden. Op het parcours van de Hamersveldloop zal dit jaar de ‘Hartloop’ plaatsvinden. Deelname is mogelijk voor de 5 km en de 10 km op een geheel verharde route. De 10 km is tweemaal het 5 km parcours.


Op de inschrijfpagina kunt u aangeven aan welke afstand u wil deelnemen.

Starttijden

  • De 5 km hardlopen start om 19.30
  • De 10 km hardlopen start om 19.30