Op deze pagina vind u informatie over de sponsoren van ons de Hartloop Leusden. Hier kunt u de contactgegevens van onze sponsoren vinden en een link naar de website van betreffende sponsor. Op dit moment hebben wij nog geen sponsoren geregeld voor het evenement. Zodra de vergunning van de Gemeente Leusden ontvangen is, zullen wij z.s.m. opzoek gaan naar geschikte sponsoren voor het evenement. Naar wat voor sponsoren zijn wij opzoek?

Hoofdsponsor

Onze hoofdsponsor is Runnersworld Amersfoort. Runnersworld Amersfoort is er
voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. De winkel waar je terecht kunt voor individuele advies en de beste producten. Zij hebben een zeer uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Het winkelteam bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een ‘drive’ om een uitstekende service te verlenen. Je kunt bij Runnersworld terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.

Co-sponsor

Heilbron is het fusiebedrijf tussen Sucsez en Heilbron. Heilbron bestaat sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in het Oosten van het land en in verzekeringsland. Dit doen zij door een goede service, nauw klantencontact, altijd up-to-date kennis, maar ook door hun maatschappelijke betrokkenheid. Sucsez bestaat sinds 2000 en is de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Gecombineerd kunnen zij nog meer voor u betekenen.

Sponsor worden?

Indien u graag zelf sponsor wilt worden, kunt u onderaan bij het kopje ‘sponsoren’, meer informatie vinden over sponsor worden van dit evenement.