De organisatoren

Dit evenement wordt georganiseerd door 8 HBO-studenten van de opleiding Sportmarketing aan het Saxion te Deventer. Momenteel zitten wij in het 2de leerjaar van onze opleiding. Dit project houdt in dat wij een sportevenement organiseren voor het goede doel.

Dit is een hardloopevenement dat in samenwerking met handbalvereniging: Leusder Handbal Vereniging (LHV) te Leusden wordt georganiseerd.

Doelstelling


Het doel van ons evenement is om een gezellige en sportieve avond te maken voor de deelnemers. Wij als organisatie hebben als doel om minimaal 100 deelnemers te laten deelnemen. De organisatie heeft als doel minimaal €1.200,- op te halen voor het goede doel, Stichting Hartekind.

Het goede doel

Aan dit evenement is een goed doel gekoppeld. Voor dit evenement hebben we gekozen voor Stichting Hartekind, omdat er ieder jaar in Nederland 1.500 kinderen geboren worden met een aangeboren hartafwijking. Om dit aantal te kunnen verminderen is er geld voor onderzoek nodig. Wilt u weten wat dit goede doel precies is, kijk dan op de pagina ‘stichting Hartekind‘.

Namens de organisatie,

Amber Kersten

Collin te Wildt

Lennert Bakelaar

Niels te Boome

Nino Schoonman

Ruben Sloot

Sander Nijland

Thom Lenselink