Sponsor worden?

Het evenement Hartloop biedt veel mogelijkheden voor sponsoren. Alle vormen van sponsoring wordt gezien als partner van het evenement. Het zou geweldig zijn als wij samen met u een fantastisch hardloopevenement kunnen neerzetten, zodat mensen met een hartziekte snel geholpen kunnen worden. De tegenprestaties die geleverd worden, kunnen in overleg plaatsvinden met de geïnteresseerden. Hartloop gaat voor partners die het beste resultaat willen halen, en die het uiterste uit zichzelf willen halen. Deze partners komen namelijk overeen met de waarden die het evenement naleeft. 

Aan sponsoring hoeft u niet direct te denken aan het sponsoren van geld. Ook overige prestaties als producten en diensten worden erg gewaardeerd. Voor het evenement zijn sponsoren zoals u van essentieel belang. Zonder jullie is het lastig om een evenement te organiseren. Het evenement wilt mensen met een hartafwijking helpen, door de volledige opbrengst te doneren aan Stichting Hartekind. Mocht u als sponsor graag uw bijdrage willen leveren, waarderen wij dit enorm als organisatie. Twijfel daarom niet en meld u zich direct aan.

Word u onze sponsor en wilt u gezien worden als partner van het evenement? Of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neem dan direct contact op met de onderstaande gegevens.

Samen met u gaan we voor het realiseren van de doelstellingen!

Ruben Sloot 
06-28845299
runforalife@hartloop.nl