Misschien heb je het al voorbij zien komen: op Goede Vrijdag 19 april 2019 zal de eerste editie van de Hartloop plaats vinden. Maar wat houdt het precies in?

Wie hebben het opgericht: de oprichters zijn 8 HBO-studenten die de opleiding Sportmarketing doen op het Saxion te Deventer. Dit zijn 8 fanatieke tweedejaars die hun best doen om dit evenement tot een zo’n groot mogelijk succes te maken.

Wat houdt het evenement in: de Hartloop is een hardloopevenement die plaats zal vinden in Leusden. Er zijn twee opties: de 5 kilometer en de 10 kilometer. De Hartloop begint om 19.30 en zal voor zonsondergang klaar zijn. Het parcours is verlicht en de route zal duidelijk aangegeven worden.

Waarom is het opgericht: Dit evenement is opgericht voor Stichting Hartekind. Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen die geboren worden met een hartafwijking. Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Om er voor te zorgen dat deze kinderen een normaal en gezond leven kunnen leiden, moeten artsen nog veel leren begrijpen, behandelen en voorkomen. Hiervoor is onderzoek nodig. Daarom gaan alle opbrengsten die de Hartloop maakt, naar Stichting Hartekind.

Als er nog onduidelijkheden zijn, ga dan even naar het contactformulier en stel daar uw vraag. Een van de 8 organisatoren zal dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden!

Categorieën: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *