Hartstichting

De Hartstichting heeft als missie om hart- en vaatziekte te verslaan, het aantal patiënten blijft namelijk groeien en deze groei moet gestopt worden. De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers. Samen met Harteraad werken ze aan een betere behandeling.

Het geld dat de Hartstichting ontvangt wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, zo steken ze geld in onderzoek om hart- en vaatziekten eerder te kunnen opsporen en daardoor beter en sneller te behandelen. Ze steunen patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

Op dit moment is het geld in drie onderzoeken gestoken:

Dit zijn de onderzoeken die op dit moment lopen en ondersteund worden door de Hartstichting. Alle onderzoeken die gedaan worden zijn belangrijk, omdat elk onderzoek een ander inzicht geeft over het hart.

Waarom de Hartstichting?

Binnen ons projectgroep zijn er meerdere leden die in hun omgeving mensen kennen met hartproblemen. Hartproblemen is een veelvoorkomend probleem. Dit terwijl je hart onbewust je meest waardevolle bezit is. Zonder je hart kan je niks. Zo’n klein puur ding dat jouw hele lichaam op de been houdt, zonder dat we het zelf vaak doorhebben.

Wij willen de Hartstichting helpen, omdat wij ook van mening zijn dat er meer onderzoek nodig is voor alle hart- en vaatziektes. We willen de mogelijkheid bieden aan de hartstichting om verder te gaan waar ze mee bezig zijn en hun doelen te bereiken. We zijn dan ook erg blij dat we dit evenement voor de Hartstichting mogen organiseren.

Al het geld dat wordt opgehaald met dit evenement wordt overgemaakt na de Hartstichting zodat zij verder kunnen gaan met de onderzoeken en ondersteuning van mensen. Door deel te nemen aan dit evenement draagt u bij aan de opbrengst die wij schenken aan de Hartstichting. Iedere euro telt, net zoals dat elk mensenleven telt. U helpt toch ook mee?

Klik hier om een bijdrage te leveren.