Algemene Informatie

De HarTLoop heeft helaas moeten besluiten het evenement online te laten verlopen. We hadden graag een fysieke HarTLoop willen organiseren rondom het Heerderstrand te Heerde op 9 mei 2021.

Niet getreurd, wij hebben uiteraard een prachtig alternatief. De HarTLoop wordt online georganiseerd in de week van 9 mei 2021 (3 t/m 9 mei). We dagen jullie allemaal uit om thuis, dus geheel corona-proof, een rondje te wandelen/hard te lopen.

De Hartstichting is het goede doel waarvoor er hardgelopen zal worden. De organisatie hoopt een flink bedrag op te halen voor de Hartstichting. Zo kunnen zij onderzoek (blijven) doen aan de verschillende hart- en vaatziekten waar vele Nederlanders, helaas nog steeds mee kampen. Elke donatie helpt de Hartstichting al enorm. Wanneer u niet heeft deelgenomen aan de HarTLoop kunt u ook doneren, via de doneer-pagina. Alle beetjes helpen.

Wanneer je deel hebt genomen aan de online HarTLoop, vragen we je om éénmalig te doneren op de site van de HarTLoop. Dit kan heel simpel via de doneer-pagina. Deel je donatie via social media en daag vrienden/familie/kennissen ook uit om deel te nemen aan #dehartloopchallenge.

Samen lopen we voor de Hartstichting. De organisatie van de HarTLoop overhandigd in de loop van de week na het online-evenement, het geld aan de Hartstichting.


Nog één keer in het kort wat de bedoeling is:

  1. Loop een route tussen de 5 en 10 kilometer
  2. Plaats een foto van de route op jouw socials
  3. Gebruik #dehartloopchallenge om te laten weten dat je mee doet aan deze te gekke challenge
  4. Daag minimaal 3 vrienden/familieleden/kennissen uit.
  5. Doneer een bedrag naar keuze op www.hartloop.nl voor de Hartstichting.

Dusssss,
Bedenk je geen seconde en begin vandaag alvast met trainen voor je eigen HarTLoop voor de Hartstichting.