Sponsoren & partners

Momenteel kent de HarTLoop nog geen sponsoren en/of partners. De organisatie is echter wel druk op zoek naar passende sponsoren en partners.

Voor de HarTLoop zijn sponsoren extra belangrijk, omdat deze er voor zorgen dat het evenement doorgang kan vinden. De afgelopen maanden is de organisatie nadrukkelijk op zoek geweest naar sponsoren. Het vinden van sponsoren is immers geen gemakkelijke opgave. De HarTLoop is de afgelopen tijd op zoek gegaan naar sponsoren die geloven in het evenement van de HarTLoop. De ambities van de sponsoren zijn van groot belang voor de organisatie. Als organisatie zijnde, is men op zoek naar sponsoren die passen bij de HarTLoop. De normen en waarden van zowel de HarTLoop als van desbetreffende partij staan hierbij hoog in het vaandel.

Ondanks de bepaalde normen en waarden die organisatie van de HarTLoop verlangt van haar sponsoren, is een gesprek altijd een optie. Wanneer de normen en waarden van de potentiële partners verschillen, kan er echter nog steeds een samenwerking worden opgezet. Alle sponsoren zijn immers welkom!

De HarTLoop is op zoek naar partijen die wat te bieden hebben voor het evenement. Het gaat dus om een win-winsituatie. De sponsor biedt de HarTLoop een product/dienst, de HarTLoop kan de sponsor naamsbekendheid genereren. Daarnaast levert het de sponsor goodwill op. Deze goodwill zou te verzilveren zijn door middel van mond-tot-mond reclame. Sponsoren hebben daarom een vlag bij de finish van de HarTLoop.

Wanneer beide partijen geen sponsorovereenkomst kunnen sluiten, is dit uiteraard geen ramp. De HarTLoop had geen doorgang kunnen vinden zonder haar donateurs. Er zijn verschillende opties op de webpagina van de HarTLoop om een donatie te doen. Daarnaast zijn er tijdens het evenement ook genoeg mogelijkheden om nog een steentje bij te dragen aan de HarTLoop. Op het terrein van de HarTLoop zullen er verschillende locaties zijn waar een collectebus aanwezig is.

 

Het geld wat de sponsoren, partners en donateurs weten binnen te halen met elkaar, wordt ingezameld voor de Hartstichting. De HarTLoop is in combinatie met de Hartstichting opgezet. Hiermee kan de Hartstichting verdere onderzoeken doen. Het geld wordt aan het eind van het evenement overhandigd aan de Hartstichting. Er is ook een mogelijkheid om na het evenement nog te doneren aan de Hartstichting. Zij kunnen elk euro goed gebruiken in het onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in het sponsoren van de HarTLoop, of heeft u vragen over het sponsoren van de HarTLoop, kunt u vrijblijvend contact opnemen met de organisatie via het contactformulier. Daarnaast is een donatie doen altijd mogelijk via de webpagina van de HarTLoop, op het evenement zelf, of via de website van de Hartstichting.